KRAJOBRAZNO UREĐENJE I HORTIKULTURA JAVNIH POVRŠINA

Djelatnici Komunalca Čepin d.o.o  brinu o održavanju 6 mjesnih groblja i o javnim zelenim površinama na području Općine Čepin. 

Opširnije:KRAJOBRAZNO UREĐENJE I HORTIKULTURA JAVNIH POVRŠINA

POČETAK SEZONE GRIJANJA I RAD DIMNJAČARSKE SLUŽBE

Početak sezone grijanja, za mještane Općine Čepin znači i redovito održavanje dimnjaka i spojnih dijelova radi nesmetanog odvođenja dimnih plinova, što u konačnici doprinosi sigurnosti samih korisnika, materijalnih vrijednosti i zaštite okoliša.

Opširnije:POČETAK SEZONE GRIJANJA I RAD DIMNJAČARSKE SLUŽBE

Uređenje groblja u Čokadincima

Godinama su mještani Čokadinaca isticali da žele imati dostojno opremljenu kuću ispraćaja i pristup zapuštenom groblju. Konačno, prošle je godine groblje, koje je bilo doslovce u šumi, uređeno i počelo je postavljanje ograde.

Opširnije:Uređenje groblja u Čokadincima

Nabavljen je traktor s priključnim strojevima

Trgovačko društvo Komunalac Čepin d.o.o. za potrebe svog poslovanja nabavilo je traktor s priključnim strojevima koji će uvelike olakšati obavljanje poslova navedenom društvu. Naime, s novim traktorom obavljati će se poslovi košnje trave, zimske službe, kao i ostali komunalni poslovi za koje se pokaže potreba (odvoz granja, zemlje i sl.).

Opširnije:Nabavljen je traktor s priključnim strojevima

Zacjevljenje kanala

Komunalac Čepin d.o.o. izvodi radove na zacjevljenju kanala u Kalničkoj ulici u Čepinu, kod Osnovne škole Vladimira Nazora. Svrha ovih radova je povećanje sigurnosti djece koja pohađaju navedenu školu, kao i omogućavanje roditeljima da lakše pristupe školi.

Opširnije:Zacjevljenje kanala